Kunder & marknader

Bland storkökskunderna finns de olika fiskgrossisterna i Göteborgs fiskhamn, men även många andra grossister över landet som Dafgård, Servera och Menigo.

Saluhallar och delikatessdiskar

En väsentlig del av våra produkter och halvfabrikat går via fiskgrossisterna vidare till restauranger, delikatessdiskar och saluhallar i hela Sverige. Deras skickliga kockar slutförädlar sillprodukterna från Klädesholmen och ger dem sin personliga prägel. Faktum är att de flesta av Sveriges välrenommerade fiskdelikatessbutiker använder sig av våra produkter till sina egna inläggningar.

Internationellt

Våra kunder och konsumenter finns både i Skandinavien och på den mer internationella arenan. Tyskland, Ryssland, Australien, Japan, Canada och Israel är några av de länder där vi sätter den svenska sillen på kartan.

Private label

Till våra kunder levererar vi både våra egna varumärken och kundernas egna varumärken s.k. private labels. Bland våra kunder i Sverige finns på konsumentsidan alla de stora livsmedelskedjorna ICA, Axfood och Coop, men också välkända distributörer som Falkeskog och Kosterfiskarn.